Где найти фильм?????
|
|
L@CKY | Дата: Вторник, 22.01.2008, 00:54 | Сообщение # 1 |
Майор
Пользователь
Статус: Offline
| Дуже хочу знайти Груз 200 и Дони Дарко. Мені порадили подивитись, а ніде знайти не можу. Хелп мі пліз
I'm so happy cause today i've found my friend Вы смеётесь надо мной потому, что я не похожа на вас, а я смеюсь над вами потому, что вы похожи друг на друга
|
|
| |
fozzy | Дата: Вторник, 22.01.2008, 01:48 | Сообщение # 2 |
Admin
Админ
| Груз 200 тут
------------------- Все орфографические ошибки - авторский текст ... Любые кляксы - дизайнерская работа ....
|
|
| |
L@CKY | Дата: Вторник, 22.01.2008, 12:46 | Сообщение # 3 |
Майор
Пользователь
| Дякую=)
I'm so happy cause today i've found my friend Вы смеётесь надо мной потому, что я не похожа на вас, а я смеюсь над вами потому, что вы похожи друг на друга
|
|
| |
best | Дата: Среда, 23.01.2008, 03:49 | Сообщение # 4 |
Генерал-полковник
ЗамАдмина
| За що дякуєш, перш попробуй скачай)))) У мене вже давно дома на диску записаний. До речі нічого цікавого в ньому немає, хоч подивитись варто. Про другий фільм перший раз чую.
|
|
| |
L@CKY | Дата: Среда, 23.01.2008, 21:29 | Сообщение # 5 |
Майор
Пользователь
| Мене другий фільм якраз набагато більше цікавить. А груз 200 вже скачала, але з цим дурацьким FLV так подивитись і не можу((
|
|
| |
fozzy | Дата: Среда, 23.01.2008, 21:40 | Сообщение # 6 |
Admin
Админ
| Танюха_UA, специально для таких как ты написано тут и тут И не задавайте больше тупых вопросов! Прежде чем задать хорошо подумайте, посмотрите, может на Ваш вопрос уже есть ответ! Хорошо составленный вопрос - 80% ответа
------------------- Все орфографические ошибки - авторский текст ... Любые кляксы - дизайнерская работа ....
|
|
| |
L@CKY | Дата: Среда, 23.01.2008, 22:47 | Сообщение # 7 |
Майор
Пользователь
| Да я там вже давно все прочитала, не треба на мене так гнать, але всі ці програми і плеєри дуже тупі, кароче, потім щось придумаюQuote (fozzy) И не задавайте больше тупых вопросов! Хіба ж я щось запитую, я просто кажу що мені не подобається цей дурацький формат.
|
|
| |
best | Дата: Среда, 23.01.2008, 23:40 | Сообщение # 8 |
Генерал-полковник
ЗамАдмина
| Тань, а ти не пробувала просто забити в гулгі і знайти ці фільми в нормальному форматі, з твоєю швидкістю можеш собі дозволити.
|
|
| |
L@CKY | Дата: Четверг, 24.01.2008, 00:04 | Сообщение # 9 |
Майор
Пользователь
| Могла, але я ж не знала що тут в якомусь іншому форматі, мене ж ніхто не попередив
|
|
| |
best | Дата: Четверг, 24.01.2008, 00:16 | Сообщение # 10 |
Генерал-полковник
ЗамАдмина
| А я хіба не писав кількома постами вище "За що дякуєш, перш попробуй скачай))))". З цих слів можна було зробити якісь висновки.
|
|
| |